Soulex Presents 2018 29 oktober 2018

sp

Zaterdag 3 november a.s. opent het Zuiderpoort café in Budel vanaf 20:00 haar deuren weer voor het jaarlijks terugkerende gratis toegankelijk evenement van Muziekvereniging Soulex genaamd “Soulex Presents…”!

Deze avond zullen er weer drie te gekke bands op het podium staan om het publiek een eargasm te bezorgen.
De avond wordt afgetrapt door de no-nonsense fuzzsurfers van Tir Django. Deze fantastische 4-koppige Belgische band is afkomstig uit Maaseik en heeft kort geleden haar eerste EP uitgebracht, genaamd “Evil God Exists”. Kom dus op tijd, want dit wil je NIET missen!
Als iedereen een beetje bekomen is, onder het genot van een biertje en de vrolijke klanken van huis-DJ Jaylabs, is het tijd voor Lavatory Lazy. Deze eveneens 4-koppige band met leden uit Brabant en Limburg hebben na een pauze van 11 jaar besloten hun gitaar weer uit de wilgen te halen. En dat doen ze goed! Deze grungerockers knallen op het podium in de stijl van Pearl Jam, Foo Fighters en Silverchair. Alweer een goede reden om te komen!
En last but nog least stappen de 5 heren van SanQuin uit Stramproy het podium op. Deze hardrockband met invloeden van AC/DC, Airbourne en Led Zeppelin zal een energieke set brengen met een strakke ritmesectie, luide gitaren en ruige vocalen! Zij brachten begin vorig jaar nog een EP uit “Method for Madness”! In 2017 speelden zij zowel bij Röring at the Poel in Budel als op het Electric Ladyland Festival in Maarheeze.
En als dat nog niet genoeg redenen zijn om naar Soulex Presents te komen, is de avond ook nog eens geheel gratis toegankelijk! Hou de MV Soulex Facebook-pagina in de gaten voor het laatste nieuws of kijk op de website www.soulex.nl.
Wil je de organisatie ondersteunen in de vorm van sponsoring? Neem dan zeker even contact op via judith@soulex.nl. Lid worden kan natuurlijk ook voor slechts € 7 per jaar! Hoe dan ook tot 3 november; be there!