zuiderpoortCafé op Fietsnetwerk.nl 01 mei 2015

kp

zuiderpoortCafé is een knooppunt met eigen knooppuntnummer 800 en bijbehorend certificaat binnen Fietsnetwerk.nl!

Sinds vandaag zijn wij voorzien van het Fietsnetwerk certificaat en de bijbehorende keurmerk raamsticker. Ons eigen knooppunt-nummer is 800. Hiermee laten we zien dat fietsers bij ons meer dan welkom zijn en dat we een officieel knooppunt in het fietsnetwerk zijn.

Zuiderpoort Café is een horeca gelegenheid bij een sportcomplex. Het heeft de beschikking over een groot (gedeeltelijk overdekt) buitenterras en speeltuin met een magnifiek uitzicht op het buiten- en binnenzwembad, sporthal, turnhal en ligweide.

Fietsen begint op Fietsnetwerk.nl
Speciaal voor de recreatieve fietser

Fietsnetwerk.nl bouwt in Nederland een aanvulling op het bestaande fiets-knooppunten netwerk. Dit aanvullende fietsroutenetwerk sluit aan op het bestaande knooppuntennetwerk en wordt ontwikkeld voor de fietsers die ook weleens af willen wijken van de bestaande knooppunten. Hiermee worden nu op een unieke manier ook de gebieden buiten de knooppunten in kaart gebracht. Het aanvullende fietsnetwerk is te herkennen aan de nummers die bestaan uit 3 cijfers die naadloos aansluiten op het bestaande knooppuntennetwerk. De nummers zijn gekoppeld aan aantrekkelijke locaties, zoals bijvoorbeeld bezienswaardigheden, musea en horecagelegenheden. Dankzij dit nieuwe netwerk kan de recreatieve fietser op eenvoudige wijze afwisselende en aantrekkelijke fietsroutes plannen.

Op stap met de fiets

Fietsnetwerk.nl is als initiatiefnemer van dit nieuwe fietsnetwerk ook de nieuwe landelijke organisatie speciaal voor de recreatieve fietser. Leden van fietsnetwerk.nl ontvangen bijzondere fietsroutes gebaseerd op het nieuwe fietsnetwerk, wetenswaardigheden, ledenvoordelen, arrangementen en uitgebreide Informatie voor de recreatieve fietser.

U kunt bij ons tevens uw elektrische fiets opladen.