Kinderfeestje? Bouw je feestje bij ons!

www.zuiderpoortevents.nl

Ben jij bijna jarig? Bouw dan je feestje in de Zuiderpoort, jullie hebben dan zeker een bijzondere en toffe dag! 

Er is een heleboel te beleven, je kunt kiezen uit een sportief feest of uit een van de vele thema feestjes. Zit jouw feestje er niet tussen? Laat ons weten welke  wens(en) je hebt en wij maken het alsnog mogelijk. Want ook bij de kinderfeestjes van zuiderpoortEvent is alles mogelijk!

Sportieve Feestjes
Sportfeest
Tijdens dit feestje in de sporthal of buiten kan er gekozen worden uit verschillende sporten of spelletjes. Te denken valt aan trefbal, voetbal, indoor hockey, slagbal en nog veel meer!

Apenkooi
Rennen, klimmen, en zwaaien, alles is mogelijk bij apenkooi! De gymzaal wordt vol gezet met toestellen en de kinderen zich heerlijk uitleven.

Springkussen
Een stormbaan in de sporthal met obstakels zoals kruiptunnels, een klim- en glijbaan, opstaande paaltjes en dwarsbalken. Dit springkussen is een spel voor de echte doorzetter. Ben jij de snelste? We willen het graag zien.

Waterstormbaan
Deze waterspeelbaan is voorzien van opstaande paaltjes, valkuilen en een klim- en glijbaan waardoor je in het water kunt belanden. Door de grote van de baan kunnen er duels aangegaan worden door twee aan twee – elk aan zijn kant – naar het einde te gaan. Ook kan er individueel de snelste tijd neergezet worden.

Themafeestjes
Pizzafeest
Tijdens dit feestje gaan we aan de slag als echte pizzabakkers! We maken eigen pizzabodems en bedekken deze met allerlei ingrediënten. Eén pizza eten we tijdens het feest lekker op en de andere krijg je in een echte pizzadoos mee naar huis, zodat er thuis ook van de pizza geproefd kan worden.

Cup cake feest
We gaan tijdens dit kinderfeest de mooiste (en natuurlijk ook de lekkerste) cup cakes maken. De kinderen bakken de cup cakes zelf en mogen deze daarna versieren met marsepein, glitters en andere versiersels. Aan het einde krijgen de kinderen de gemaakte cup cakes mee naar huis.

Piratenfeest
Aaaaargh, enter het schip en hijs de zeilen.... Het is tijd voor een echt piratenfeest! De kids worden omgetoverd tot echte piraten. Hierna is het tijd voor het echte werk: de zoektocht naar de piratenschat! Tijdens deze tocht moeten allerlei piraten spellen en piraten opdrachten uitgevoerd worden om zo bij de schat te komen!!! Benieuwd wat erin zit? Kom en vind de schat!

Prinsessenfeest
Welk meisje houdt er nou niet van om een echte prinses te worden? Nou wil je dat, kom dan snel naar de zuiderpoort voor een prinsessenfeest. Hier wordt je mooi opgemaakt, je krijgt nagellak, ook knutselen we koninklijke sieraden. Alles wat een echte prinses zich wenst. Komen er ook jongens op je feestje? Geen probleem, zij worden de stoere ridders.
 

Meer informatie kinderfeesten

Wil u een feestje met ons organiseren dan vragen wij u om op tijd te reserveren ivm de beschikbaarheid op woensdag- , vrijdag- en zaterdagmiddag!

Meer informatie en prijzen zijn te vinden op www.zuiderpoortevents.nl

Contact
info@zuiderpoortevents.nl
0495-842971

Zuiderpoortbad

Zuiderpoortbad

Zwemmen in Zuiderpoortbad

Voor zwemlessen, aquasporten, vrij(banen)zwemmen, trimzwemmen, Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO) enz. kunt u in het Zuiderpoortbad terecht.

De kosten zijn er relatief laag en er staan deskundige en volledig bevoegde zwemonderwijzers(essen)/ instructeurs(trices) klaar om u te begeleiden.
Kinderen vanaf 4 jaar kunnen er terecht om ze veilig en op een plezierige wijze kennis te laten maken met het element water, zodanig dat u ze, na opgeleid te zijn voor het hedendaagse A, B en C diploma, veilig alleen kunt laten in welk zwembad dan ook.

Voor uw dagelijkse gezondheidsbevorderende portie beweging kunt u op verschillende tijden, m.n. ’s ochtends en ’s avonds terecht. In de weekenden zijn er vooral gezinsactiviteiten, waarbij door vader en/of moeder met kroost verder wordt geoefend én gespeeld natuurlijk.

Zwemclubs voor wedstrijdzwemmen en zwemmend redden en een duikclub zijn de voornaamste georganiseerde gebruikers van het Zuiderpoortbad.

Hebt u door een fysieke en/of lichamelijke beperking extra begeleiding nodig dan is “de Klimroos” op zaterdagochtenden wellicht wat voor u.

Openingstijden

Openingstijden zwembad zuiderpoortbad

Lekker ravotten in het water met vriendjes en vriendinnetjes, ongestoord baantjes trekken in het 25-meterbad of actief sporten, het kan allemaal in het Zuiderpoortbad.

Voor de kleintjes is er een apart kleuterbassin waarin zij veilig kunnen spetteren. Na het zwemmen is het heerlijk ontspannen op een van de relaxplekken met uitzicht op het zwembad of in de luxe horecavoorziening met uitzicht naar alle onderdelen van het sportcomplex.

Zuiderpoortbad heeft een horecagedeelte met een schitterend buitenterras, speeltuin, voetbalkooi en zwembad!

De speeltuin is dit jaar fors uitgebreid, en ook is er een nieuwe grasmat aangelegd!
Er is ook een grasvolleybalveld en voetbalkooi aangelegd om ook gedurende de zomer in vorm te blijven!

zuiderpoortCafé heeft de beschikking over een groot (gedeeltelijk overdekt) buitenterras en speeltuin met een magnifiek uitzicht op het buiten- en binnenzwembad, sporthal, turnhal en ligweide.

zuiderpoortCafé biedt ruimte aan tal van activiteiten; spelen, kijken, luisteren, sporten, buitenactiviteiten, eten en drinken.

Het zuiderpoortCafé is daarnaast geschikt voor feesten, partijen en optredens.


Klik hier voor de openingstijden van het zwembad!

Openingstijden
Maandag
gesloten

Dinsdag
  8.15 -   9.15 uur
10.00 - 11.00 uur
19.00 - 20.00 uur
20.45 - 21.45 uur

Woensdag
13.00 - 14.45 uur
19.00 - 20.00 uur

Donderdag
gesloten

Vrijdag
10.00 - 11.00 uur
19.00 - 21.00 uur

Zaterdag
gesloten

Zondag
10.00 - 12.00 uur

Zwemles

Aanmelden zwemles

U kunt uw kind(eren) aanmelden voor zwemles. Het inschrijfgeld is €10 en kunt u betalen via ideal of credit card, tegelijk met de aanmelding.

U kunt zich hier inschrijven voor de zwemles.

Sporthal Zuiderpoort

Dancing with the Cranendonck Stars

Gegevens Sporthal Zuiderpoort!

De sporthal Zuiderpoort is een multi-functionele hal van 61 bij 28 meter vloeroppervlakte en een vrije hoogte van ruim 7 meter!

De sporthal is naast sporten ook geschikt voor allerlei evenement!

Poppodia.nl

Bezoek voor meer info ook de wegwijzer voor poppodia: www.b9.nl


Voor informatie over de sporthal Zuiderpoort klikt u hier!

Voor de voorwaarden en het huren  van de sporthal Zuiderpoort klikt uhier!

Zuiderpoort heeft een horecagedeelte met een schitterend buitenterras, speeltuin, voetbalkooi en zwembad!

De speeltuin is dit jaar fors uitgebreid, en ook is er een nieuwe grasmat aangelegd!
Er is ook een grasvolleybalveld en voetbalkooi aangelegd om ook gedurende de zomer in vorm te blijven!

zuiderpoortCafé heeft de beschikking over een groot (gedeeltelijk overdekt) buitenterras en speeltuin met een magnifiek uitzicht op het buiten- en binnenzwembad, sporthal, turnhal en ligweide.

zuiderpoortCafé biedt ruimte aan tal van activiteiten; spelen, kijken, luisteren, sporten, buitenactiviteiten, eten en drinken.
Het nieuwe zuiderpoortCafé is daarnaast geschikt voor feesten, partijen en optredens.

Sporthal huren

Wilt u de Sporthal Zuiderpoort huren? Vul dan het aanvraagformulier in en stuur dit naar vrijetijdsbedrijf@cranendonck.nl.
Uiterlijk één week vooraf dient uw (schriftelijke) aanvraag binnen te zijn, anders kan het niet in behandeling worden genomen.

Spelregels gebruik sportaccommodaties.pdf (32,42 KB)
Aanvraagformulier gebruik sportaccommodaties.pdf (195,1 KB)
Tarieven sportaccommodaties